divendres, 31 de març del 2017

L'Associació de l'Esport i el CEM Cerdanyola protagonistes en la xerrada col·loqui del MES




Octavi Moreno president de l'Associació de l'Esport de Cerdanyola i Ramon Rodríguez en representació del CEM Cerdanyola van explicar els seus projectes a l'Espai Enric Granados ahir a la tarda.
Ahir a la tarda entre les 19,00 i les 20,15 hores es va dur a terme una nova xerrada col·loqui organitzada pel Moviment d'Esquerra (MES) a Cerdanyola del Vallès i que va estar dedicada a temes relacionats amb l'esport local.
El president de l'Associació de l'Esport, Octavi Moreno, va explicar que és l'Associació de l'Esport i en que projectes està treballant per intentar millorar l'esport de Cerdanyola.
Moreno va repassar els temes en el que la seva entitat està treballant i que són prioritaris per a les entitats esportives de la ciutat. El funcionament dels consell municipals, el Consell Municipal d'Esports Escolar i el Consell Municipal de l' Esports, les prioritats que tenen les entitats esportives en forma d'Instal·lacions van ser entre altres els temes que va desenvolupar als assistents durant la xerrada col·loqui.
D'altre banda, Ramon Rodríguez, representant del Club d'Esport de Muntanya, CEM Cerdanyola, va presentar el projecte 2020 en el que està treballant la seva entitat i que té com objectiu organitzar una expedició de l'entitat local per pujar l'Everest.
Rodríguez va explicar el projecte i va deixar clar que des del seu club es vol que aquesta iniciativa, sigui una iniciativa de ciutat, i que tots els cerdanyolenc i cerdanyolenques es sentin representats quan l'expedició del CEM posi la bandera de Cerdanyola en el cim del Món a l'estiu del 2020.
La xerrada col·loqui va estar presentada i moderada per Jordi Miró regidor no adscrit de l'Ajuntament de Cerdanyola.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada