dimecres, 5 d’abril del 2017

Nou llibre de l'Isidre Grau "La ciutat dels solitaris"






Ahir, 4-04, vaig estar a la presentació del nou llibre de l'Isidre Grau "La ciutat dels solitaris", em va captivar la presentació, va ser una invitació e inclòs un desig, de saber més dels personatges i l’historia que viuen.









Les morts per accident del germà i la cunyada, a l’Empordà, motiven l’escriptor Maurici Perera a repassar les complexes relacions fraternals, en un entorn marcat per una nissaga d’arquitectes i per les històries de joventut que l’han conduït fins a la soledat actual. D’altra banda, després de superar un mes en coma, el nebot Pere serà enviat pels metges de Girona als apartaments familiars d’Horta per recuperar la memòria. Allà disposarà de testimonis
i nous encontres per aclarir els enigmes dels seus orígens i cobrir totes les llacunes. Tanmateix, després d’un any de fer-se càrrec de l’empresa immobiliària heretada a la Costa Brava, una carta imprevista li qüestionarà la fugida endavant sense afrontar la seva veritable identitat. Una novel·la que explora un grup familiar, teixit entre idealismes i oportunismes, des del 1930 fins a l’actualitat, quan totes les herències es demostren bastardes i les noves generacions en paguen un preu potser massa alt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada