dimecres, 18 de gener del 2017

ERC confirma la ruptura del govern perquè no poden treballar amb un alcalde en què no confien





La portaveu municipal d'ERC, Helena Solà, ha confirmat en declaracions a Cerdanyola Ràdio la presentació de la renúncia dels regidors de la formació republicana als càrrecs dins el govern local. Solà subratlla que ja no estan al govern perquè no poden continuar treballant amb un alcalde en què no confien i avança que Esquerra no participarà en una moció de censura.


Helena Solà subratlla que ja no estan al govern perquè no poden continuar treballant amb un alcalde en què no confien i destaca que això és així per diverses causes, entre elles que no es respecten acords presos i que Carles Escolà no és conscient del seu paper institucional com a representant del conjunt del Consistori i no només del seu grup, Compromís per Cerdanyola. Solà indica que és "absurd anar a remolc de Compromís.

La portaveu municipal insisteix que, com a càrrecs electes, han de presentar a fiscalia un informe que parla de possibles delictes en relació al realitzat per la secretaria municipal sobre la constitució i gestió de Cerdanyola Aparca, l'empresa que gestiona els aparcaments públics. Helena Solà indica que no entra en el contingut d'aquest informe perquè no és la seva competència i avança que es parla d'indicis "d'irregularitats en el tràmit administratiu" de la constitució i posterior desenvolupament de l'empresa i un "possible benefici a un tercer en perjudici de l'Ajuntament".

No participara en una moció de censura

La ruptura del govern local coincideix amb les negociacions sobre una possible moció de censura que ha impulsat el PSC. Solà creu que no hi haurà moció de censura però avança que ERC, en tot cas, no hi participarà i es mantindrà a l'oposició.

Solà reclama al govern de Compromís que sigui més dialogant i assegura que ERC farà una oposició constructiva i que donarà suport al pressupost municipal si es presenta el preparat amb Esquerra al govern


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada