dimecres, 18 de gener del 2017

Detinguda una dona per deixar el seu nadó al cotxe mentre anava a la discoteca al polígon Polizur






La Policia va trobar el nadó d'un any d'edat a l’interior d’un vehicle de matinada juntament amb un gos. La Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) s’ha fet càrrec de l’infant.

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Cerdanyola van detenir la nit del 13 al 14 de gener una dona de 34 anys, de nacionalitat alemanya i veïna de Barcelona com a presumpta autora del delicte d’abandonament de menor d’edat.

Agents dels dos cossos policials van realitzar un servei de vigilància i control al polígon Polizur i, aproximadament a les 0.30 hores, van identificar un vehicle en què viatjaven una dona, propietària del vehicle, el seu nadó, un amic i un gos de raça boxer. Hora i mitja després, els policies detecten el vehicle, una furgoneta de la marca Iveco, aparcat davant una discoteca de la zona i, segons expliquen els Mossos d'Esquadra, davant la possibilitat que el nadó pogués estar a l’interior en una nit de baixa temperatura, els policies van intentar obrir el vehicle però es trobava totalment tancat. Un client va explicar als agents que la propietària es trobava a l'interior del local i van anar a buscar-la.

La dona, identificada com Angela F., de 34 anys, va reconèixer que el seu nadó es trobava a l’interior dormint en un bressol. En obrir el vehicle els agents van trobar el gos sense morrió i el nadó dormint tapat amb diverses mantes així com diversos matalassos al voltant en condicions higièniques inadequades i sense cap tipus de calefacció.

La dona va explicar que la menor no estava desatesa donat que la controlava per una càmera des del seu telèfon mòbil. La conductora va explicar als agents que havia sortit a portar un pastís a uns amics que es trobaven en una discoteca situada molt a prop del lloc i que després marxaria cap a casa seva a Barcelona.

Els agents van practicar proves d’alcoholèmia a la dona amb un resultat dins del marge legal de 0,23 mg/l d’aire expirat.

Tant la mare com el nadó van ser traslladats a dependències policials on la dona va ser detinguda i la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) es va fer càrrec del nadó. La detinguda va passar a disposició judicial  i va ser posada en llibertat amb càrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada