dijous, 6 de novembre del 2014

El Banc del Temps presenta les activitats pel que queda d'any

L’associació Banc del Temps ha presentat les seves activitats per al que queda d’any, les quals estan obertes a tothom, sigui o no soci de l’entitat.
Una primera activitat, presentada pel membre de l'associació, José Manuel Lavado, és un taller anomenat Parlem d’emocions, el qual té com a objectiu parlar de com ens afecten personalment les emocions i com ho fa als altres. En definitiva, es tracta de generar debat sense treure, això sí, cap tema personal. Aquesta activitat es portarà a terme en dimarts alterns, de sis a quarts de vuit del vespre, sent la primera trobada el dia 18 de novembre.
De la seva banda, la presidenta del Banc del Temps, Montse Munés, va presentar la sortida que es farà el 29 de novembre a les poblacions de Solsona i Cardona. La sortida serà a les 10 del matí. Havent dinat es sortirà cap a Cardona on hi haurà una visita guiada sobre el 1714 i que tindrà una durada de dues hores.

Una altra sortida serà a la Fira de l’abet, a la població d’Espinelves. En aquesta ocasió també es sortirà a les 10 del matí i la tornada està prevista per a les 5 de la tarda. Aquesta activitat es farà el 14 de desembre i s’haurà de pagar 10 euros en concepte d’autocar.
El diumenge 7 de desembre, a l’Ateneu, a la sala 6, es portarà a terme una xerrada cultural de l’Associació Brasilera de Sabadell. Després hi haurà una actuació d’una Capoeira.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada