dilluns, 5 de gener del 2015

Concert d'Any Nou al Teatre Ateneu


La Banda i la Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola vam oferir ahir diumenge dia 4 de gener el Concert d’Any Nou al Teatre Ateneu. Un concert dividit en dues parts i amb un contingut marcadament nadalenc.

Només arribar m'adono que el vestíbul és ple de gom a gom. La cua per entrar, és gairebé interminable i això en far preveure què el concert serà un èxit d'aforament. Però, en quedo curta en les meves conclusions, molta gent no pot entra, inclòs pels passadissos del teatre, és ple amb gent dreta fins al final.

No m'estranya, la coral comença a cantar, una cinquantena de persones, dirigides per Manel Cubeles i el silenci més absolut dóna pas a una melodia de veus que es dispersa per tota la sala del teatre omplin-la d'emocions. Una meravella. El públic també va cantar "el noi de la mare" una nadala molt coneguda per a tots i que ens va fer  participes per goig del públic.
 

 
 

La segona part La Banda de l'agrupació musical, dirigida per Gerard Pastor, ens delecta amb un recorregut per diverses obres, també molt adients per al Nadal, amb la Suite Candide de Leonard Bernstein, el vals el Danubi blau i com és tradició tancaven amb la Marcha Radetzky, de Johannn Strauss pare. El públic també participa amb els seus aplaudiments.




Un acabament de setmana i quasi de festes meravellós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada