dimecres, 20 d’abril del 2016

Marçal Grinyó i Maite Barceló obren nova etapa a l'Agrupació Sardanista




Marçal Grinyó és el nou president de l'Agrupació Cultural Sardanista que renova els seus càrrecs directius amb Maite Barceló de secretària. L'assemblea de l'entitat va acomiadar amb una ovació la junta sortint, amb Leandre Pon com a president, Núria Pérez com a secretària i Josefa Lozano com a vocal.

 


Rejoveniment i continuïtat són dos dels objectius de la nova directiva de l'Agrupació Cultural Sardanista que vol mantenir les activitats impulsades per la junta anterior, molt especialment els cursos formatius a diferents espais de la ciutat. Maite Barceló, secretària de l'Agrupació Cultural Sardanista, fa una crida en aquest sentit a voluntaris que facin de monitors en aquests cursos.

 

La presència de Marçal Grinyó com a nou president de l'entitat sardanista de la ciutat és un clar signe d'un altre dels objectius de l'agrupació: l'augment de la participació de l'una joventut que ha de evure la dansa com una costa actual i per a tothom.

 

L'agrupació sardanista participa en bona part de les cites culturals i és una mostra de germanor que Barceló destaca que a mida que la practiques cada cop és més fascinant.

 

Ovació per a la junta sortint

 

L'assemblea de l'entitat va reconèixer la tasca de Leandre Pon, Núria Pérez i Josefa Lozano en l'anterior junta amb una ovació "per la seva llarga dedicació i gestió d’activitats". Maite Barceló apunta que serà difícil imaginar-se l'entitat sense ells al capdavant, però es mostra convençuda que mantindran la implicació després que hagin fet un treball excel·lent durant molts anys.

 

La propera activitat organitzada per l'agrupació és la ballada de sardanes de Sant Jordi, que es farà dissabte, 23 d'abril, a la plaça de Francesc Layret. La cobla Nova Vallès posarà la música a una activitat que s'iniciarà a les 19.30 hores.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada