dissabte, 12 de març del 2016

Recital poètic.



L'acte, que s'emmarca en el programa de la commemoració del Dia de la Dona 2016 a Cerdanyola, va compte amb el recital de dues poetes, Fe Ferrer, i la cerdanyolenca Maite Barceló, artísticament coneguda com a Tessa Barlo que és l'organitzadora de l'esdeveniment.

 
Es recitaran poesies i relats curts a carreg de Maria Blanca Soler i es barrejarà aquesta expressió artística amb l'acompanyament musical del guitarrista de l'Escola Municipal de Música Aulos, Manuel Puig.

                   
 
 
Després del recital també va intervindre en l'acte la tècnica de la Dona de l'Ajuntament de Cerdanyola, Maribel Cárdenas, per recordar l'objectiu dels actes que aquesta setmana reivindiquen la lluita per la defensa de la igualtat de les dones.

 


L'autora explica que amb aquest acte pretenia promoure el món cultural a la ciutat i, en concret, la poesia, d'una forma amena.

 

Tessa Barlo és el primer acte que organitza d'aquestes característiques, una experiència que assegura és molt emocionant ja que podrà entrar en contacte directe amb el públic i veure com rep els seus poemes.

 


Barlo espera poder fer arribar i traspassar al públic aquells sentiments que ha vessat en els seus poemes perquè, segons assegura, un poeta escriu bé quan té un sentiment, ja sigui de dolor o d'alegria; sense aquests sentiments, diu, no pot haver poesia.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada