dijous, 15 d’octubre del 2015

Carles Escolà participa en l'acte dels alcaldes contra la imputació d'Artur Mas pel 9N




L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, ha patrticipat en l'acte de suport al president de la Generalitat, Artur Mas, abans de declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) com a imputat pel 9N. Prop de 500 càrrecs electes d'arreu de Catalunya han participat en l'acte reivindicatiu convocats per l'Associació de Municipis de Catalunya (AMC) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), entitats a les que està adherida l'Ajuntament de la nostra ciutat.

 


Els alcaldes i regidors s'han trobat al Parlament de Catalunya i han pujat un tram del Passeig de Picasso i després pel Passeig Lluís Companys on han esperat Artur Mas per fer conjuntament els últims metres fins a la seu del TSJC.

 

Segons destaquen les entitats municipalistes, l'objectiu de la concentració és fer-se "corresponsables de la celebració de la consulta del 9N i mostrar el suport a les persones imputades per haver complert amb el mandat democràtic sorgit de les urnes".

 

Des de l'Ajuntament de Cerdanyola destaquen que els concentrats han donat suport als imputats pel 9N i han proclamat la seva defensa de les institucions catalanes. L'objectiu és, tal i com es va fer el 4 d'octubre de 2014, donar suport a la convocatòria del 9N,  visibilitzant el suport del mon local amb el dret a decidir.

 

L'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, ha penjat una fotografia a les xarxes socials en què destaca la presència d'alcaldies d'Unitat popular com les de Cerdanyola o Badalona a l'acte amb l'objectiu de donar suport a la democràcia.

 

L’alcalde de Cerdanyola i les entitats i associacions convocants de la manifestació han comentat que els ciutadans de Catalunya tenen el dret de manifestar-se, irrenunciable i imprescindible per al bon funcionament de qualsevol societat democràtica. Un dret que a les concentracions del passat dimarts, remarquen fonts municipals, es va exercir, com sempre, de manera cívica i pacífica.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada