dilluns, 8 de setembre del 2014

Cerdanyola amb la campanya "Ara és l'hora"



Salvador Cardús, membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional, va ser el convidat a l’acte que ca aconseguir recaptar més de 1.500 euros destinats a la campanya “Ara és l’hora” que té com a objectiu que el Sí-Sí guanyi a la consulta del 9 de novembre.

El 4t Sopar per la llibertat va aplegar 130 persones al pavelló Can Xarau. La presència de Salvador Cardús va animar els cerdanyolencs i la convocatòria va trencar el rècord de les anteriors edicions. En total, més de 1.500€ han estat recaptats per a la campanya “Ara és l’hora”, amb l’objectiu que el Sí-Sí guanyi el dia 9 de novembre.
 
Les 130 persones que es van aplegar al pavelló Can Xarau en la 4a edició del sopar per la llibertat, representa el rècord absolut d’assistents, superant el sopar de 2012 que va comptar amb una mica més de 100 assistents. Bernat Gastón, coordinador de l’ANC de Cerdanyola creu que “això demostra que el suflé no baixa com ens intenten vendre”.
 
 
 
En aquesta edició Salvador Cardús, membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional, va ser el convidat. Cardús va animar als assistents “a resistir les pressions que venen i vindran” i a continuar “alegres, units i combatents” per tal d’assolir l’objectiu de votar aquest proper 9 de novembre. També va afegir que aquestes pressions es deuen al fet que a Madrid “estan molt espantats” ja que les diverses tàctiques usades fins ara com la de la por no han tingut l’efecte esperat.
 
Xavier Costa, organitzador de les consultes a Cerdanyola i membre de l’ANC de Cerdanyola va animar als assistents a continuar treballant ja que “hem aconseguit moltes coses, anem molt bé” i va acabar proclamant l’eslògan de la campanya conjunta de l’ANC i Òmnium que comença l’11 de setembre per tal de guanyar el referèndum amb el SíSí, “ara és l'hora de la gent normal del poble, ara és l'hora de la generositat, ara és l'hora de la unitat, ara és l'hora de la democràcia!”.
 
El sopar va ser elaborat pels membres de l’ANC i habituals xefs d’aquests actes; Joan Rocamora i Albert Claveria, que van fer les delícies dels assistents amb una gran varietat de plats, fins a 13, per a tots els paladars.
 
Bernat Gastón va informar que tota la recaptació del sopar aniria destinada a la campanya “Ara és l’hora” així com els diners de la subhasta que es va dur a terme en els compassos finals.
 
Aquesta subhasta va comptar amb fins a 7 lots, (entre d’altres poemes personalitzats del cerdanyolenc Enric Piera) i va ser un èxit absolut. Finalment es van recaptar més de 1.500€.
 
 
 
 
 
 

 
Gastón va anunciar que tots els comptes, tant de l’assemblea com de la campanya “Ara és l’hora” són públics i es poden trobar a la web i va acusar el Govern de Madrid de voler “confondre independentisme i corrupció” en boca del ministre Montoro, “precisament volem fer un país nou per fer net” va proclamar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada