divendres, 29 de març del 2019

Junts per Cerdanyola presenta llista i programa per transformar la ciuta






Junts per Cerdanyola ha presentat al Teatre Ateneu la llista per a les Eleccions Municipals del 26 de maig i ha exposat els seus principals eixos programàtics. La candidatura que encapçala Joan Sánchez Braut fuig de la marca Convergència renovant els primers llocs, amb Àngels Guimerà en el número 2 i Encarna Linares que repeteix en el número 3.

Junts per Cerdanyola va escollir en unes participades primàries a Joan Sánchez Braut com candidat a l’alcaldia de Cerdanyola, apostant per confegir una llista oberta i transversal. Acompanyen a Sánchez Braut en els cinc primers llocs Àngels Guimerà com a número dos; Encarna Linares, regidora en aquest mandat, com a número tres; Guillem Ortega és el número quatre i Alberto Lacasa és el número cinc. Marc Costa, regidor durant els dos darrers mandats, ocupa el lloc número sis. Tanca la llista en el número 25 el que fora alcalde de Cerdanyola per ICV-EUiA i actual secretari general de la Crida Nacional per la República, Antoni Morral. En el número 31, tancant la llista dels suplents, hi ha l’històric activista de la solidaritat comunitària Jaume Costa.
El candidat a l’alcaldia per Junts per Cerdanyola, Joan Sánchez, va presumir d’equip, animant als assistents a l’acte "a deixar de banda l’escepticisme i explicar que es tracta d’un projecte i una candidatura diferents, que està demostrant que no tots els projectes polítics són iguals".
A tall d’exemple del que volen per a la ciutat, va explicar que si governen proposaran la creació del Parc Arqueològic de Cerdanyola, als camps propers a Canaletes, on hi ha restes d’una vila romana. Un projecte a desenvolupar amb la UAB que "permetrà protegir patrimoni i Collserola, atraurà turisme i generarà activitat econòmica". Sánchez Braut creu que "ja no es poden perdre més oportunitats i cal un projecte estratègic per construir una ciutat que esdevingui referent".
La número 2 de la candidatura, la tècnica de qualitat de la UAB, Àngels Guimerà, va reivindicar establir lligams de col·laboració efectiva amb la Universitat i la creació de l’Oficina del Projecte de Ciutat, "un espai obert a tothom per treballar per un creixement cohesionat, definint com s’han de relacionar els barris".
La número 3 de la llista, l’actual regidora del PDeCAT, Encarna Linares, va refermar el compromís de treballar per una ciutat socialment justa i inclusiva, "amb una administració especialment atenta a les situacions de vulnerabilitat en que es troben tantes famílies". Linares va parlar d’una àrea social vinculada a l’àrea d’ocupació i empresa i de posar en marxa "un treball en xarxa des de la proximitat que impliqui a tota la comunitat".
El número 4 de la llista, Guillem Ortega, que va ser candidat a l’alcaldia per SI al 2011 i per Bloc Municipal al 2015, va parlar de la necessitat d’impulsar l’Agenda 2030 de Sostenibilitat i Mobilitat Urbana. Alberto Lacasa, número 5, va reclamar més participació i transparència, "projectant l’experiència viscuda en la construcció de Junts per Cerdanyola a l’Ajuntament". Marc Costa, número 6 de la llista, va insistir en que "no es poden perdre més oportunitats en una ciutat que gaudeix d’una situació geogràfica tan privilegiada i cal potenciar els eixos comercials existents i crear un Parc d’Oficines i l’Espai Cerdanyola Innova".
La resta dels 31 integrants de la llista de Junts per Cerdanyola van desgranar en apunts alguns dels projectes que es volen posar en marxa si assoleixen, com estan convençuts de fer-ho, responsabilitats de govern al futur mandat. El programa electoral es por consultar a la seva pàgina web.
Llista electoral Junts per Cerdanyola:
01.  Joan Sánchez Braut
02.  Àngels Guimerà Guinot
03.  Encarna Linares Jiménez
04.  Guillem Ortega i Tous
05.  Alberto Lacasa Santolaria
06.  Marc Costa i Valls
07.  Esther González Bayo
08.  Cristina Maldonado i Moncada
09.  Abel Moreno i Griera
10. Glòria Grañén Biosca
11. Marc Santín Barja
12. Ma Teresa Barceló 
13. Mario Idáñez Rico
14. Mercè Xancó Sau
15. Xavier Garriga i Fortuño
16. Maite Pina i Massachs
17. Dolors Valls García
18. Gemma Moncada Arenas
19. Josep Grau i Garsaball
20. Rafael Nolla i Solanes
21. Elvira Bayo González
22. Francesca Felip Fadó
23. Chema Clavero
24. Lorea Cortada Azcárate
25. Antoni Morral i Berenguer
26. Orlando Barrial i Jové
27. Gemma Bisbal Villadelprat
28. Josep Ma Gispert i Amorós
29. Jordi Miró i Guix
30. Jordi Joan Mata i Farell
31. Jaume Costa i Milà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada