divendres, 26 de febrer del 2021

Recuperats els vehicles d’alta gama robats a un establiment de compravenda de la carretera de Barcelona

 


Aquesta nit han encastat un vehicle robat a un establiment de compravenda de la carretera de Barcelona, enduent-se tres vehicles d’alta gama. Finalment han estat recuperats tots tres en diferents municipis. Segons anuncia la Policia Local de Cerdanyola, els Mossos d’Esquadra ho estan investigant.

A les 22 hores es va encastar un Seat León que figura denunciat per sostracció a l’establiment de compravenda de cotxes de la carretera de Barcelona, 139. Sostreuen amb claus els vehicles Mercedes AMG, Mercedes Classe E i un Audi Q7. Els autors deixen creuats a la calçada el Seat León i un vehicle marca Abarth propietat del mateix establiment, havent de regular el trànsit amb desviament de circulació fins a la seva retirada. Es localitza propietari de l’establiment i es retira amb grua el Seat León a disposició policial. Els Mossos d’Esquadra es fan càrrec de les diligències. “Posteriorment se sap que el vehicle Audi Q7 ha realitzat un encastament a un establiment Movistar al centre comercial Barnasud Gavà, a una gasolinera Repsol de la Roca del Vallès, a un concessionari Kia de Granollers i a un establiment New Cash Tecnology de telefonia del carrer Creu Coberta de Barcelona, on han abandonat el vehicle”, expliquen des de la Policia Local de Cerdanyola. Finalment, el Mercedes AMG s’ha localitzat a Sant Vicenç dels Horts, on l’han deixat per haver punxat un pneumàtic, i el Mercedes classe E ha estat recuperat per la Policia Local de Lliçà.

http://cerdanyolaaldia.com/recuperats-els-vehicles-dalta-gama-robats-a-un-establiment-de-compravenda-de-la-carretera-de-barcelona/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada