dissabte, 30 de gener del 2021

Junts: omplir les urnes per demostrar que l’independentisme no s’ha rendit


 Junts per Catalunya es presenta a aquestes eleccions amb dos caps visibles, Carles Puigdemont i Laura Borràs, sobre els que el portaveu municipal a Cerdanyola, Joan Sánchez, afirma que “sabem que plantaran cara per aconseguir una Catalunya millor”. Junts creu que les eleccions han de demostrar que no s’abaixa el cap, que no es renuncia a res i que es vol que es respectin les decisions preses democràticament.

 

Catalunya ha de demostrar en aquestes eleccions que no abaixa el cap, que no renuncia a res, i que vol que es respectin les decisions preses democràticament. Aquest és un dels missatges que Junts per Catalunya a Cerdanyola llença en aquest inici de campanya tot posant l’accent en què per aconseguir cal omplir les urnes de vots independentistes. Joan Sánchez, portaveu municipal de Junts, conclou que “cal deixar clar a tothom, amb el nostre vot, que no ens hem rendit, per cansats, per dolguts o decebuts que puguem estar”. En aquesta situació, Sánchez demana "el vot per al president Carles Puigdemont i la Laura Borràs, que es voti “als que sabem que plantaran cara per aconseguir una Catalunya millor”.

Junts per Catalunya inicia la campanya “amb tota la il·lusió, però sabent que en qualsevol moment es poden ajornar” constatant que es tracta d’unes eleccions molt atípiques, a causa de la pandèmia, però també perquè, afirmen, “demostren que un cop més som en mans d’un règim polític i judicial que només té com a prioritat la unitat d’Espanya i l’espoli fiscal de Catalunya”. El seu portaveu municipal, Joan Sánchez, considera que hi ha “uns partits a qui ja els va bé que això sigui així, que han aprofitat cada decisió judicial per portar l’aigua al seu molí”.

En aquest sentit, des de Junts a Cerdanyola aposten “clarament per seguir lluitant contra l’autoritarisme del règim del 78 i per la independència del nostre país” amb el convenciment de que “només així podrem fer la Catalunya que volem: socialment justa i econòmicament sostenible”. El primer objectiu no s’aconseguirà mai si no s’assoleix el segon, apunta Sánchez.

Des de Junts consideren que “ens volen convèncer que cal passar pàgina, que ens hem de resignar a gestionar les engrunes d’aquesta autonomia mancada, intervinguda”, i afegeixen que això és així perquè es vol que Catalunya torni a ser la que, amb molts pocs recursos, estirava i impulsava l’economia d’un estat “que ja hem fet palès que té els peus de fang”.

De cara al 14F, Junts anima a tothom a votar i a fer-ho amb tota seguretat, ja sigui per correu o presencialment i destaca que la seva militància serà als col·legis electorals per ajudar i informar dels canvis que hi ha hagut, ja que “no són pocs i ho faran tot una mica més difícil”. No obstant això, Joan Sánchez defensa que no es renunciï  al dret a vot, “malgrat unes dificultats que, en aquest cas, són a fi de bé”.

 

http://cerdanyola.info/politica/junts-omplir-les-urnes-per-demostrar-que-lindependentisme-no-sha-rendit/

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada