dissabte, 13 de juny del 2015

Escolà investit alcalde amb una crida a retornar l'Ajuntament al poble

 
No hi ha hagut espai per a la sorpresa en el Ple de constitució del nou Ajuntament i d'investidura de l'alcalde de Cerdanyola. Tal i com s'havia anunciat, quatre grups han donat suport a l'elecció de Carles Escolà com batlle de la ciutat que ha remarcat que s'obre una etapa de canvi en les formes de fer política, però especialment perquè el poble, com únic dipositari de la sobirania, ha de fer-se amb les institucions, començant per l'Ajuntament.
 
"Aquest és l'Ajuntament del poble", afirma Escolà que remarca que el canvi produït a Cerdanyola s'ha realitzat a molts altres municipis perquè la ciutadania "ho ha exigit" i és ella la que ha de ser "protagonista" de la política local. El nou batlle de la ciutat indica que ha arribat "la fi de la política al servei dels partits" ja que cal tornar l'Ajuntament "als seus legítims propietaris perquè el millor alcalde és el poble".
 
Carles Escolà manifesta que Cerdanyola és una ciutat solidària en què la prioritat ha de ser la millora de les condicions de vida de la ciutadania i remarca que s'ha acabat el temps de les grans majories i de "les aliances per beneficiar interessos aliens a la ciutat". L'alcalde ha ofert diàleg a totes les forces polítiques, a les quals ha demanat generositat per tirar endavant la ciutat, al temps que reclamava complicitat a la plantilla municipal "perquè feu vostre l'anhel de canvi" expressat a les urnes per la ciutadania.
 
Escolà també destaca que l'Ajuntament ha de ser un element actiu en el procés perquè "el poble de Catalunya pugui decidir de manera lliure el seu futur".
 
L'elecció d'alcalde de Cerdanyola ha comptat finalment amb quatre candidats. A més d'Escolà, Carme Carmona presentada pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), María Valle, de Ciutadans (C's) i Manuel Buenaño, del Partit Popular (PP). Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Convergència i Unió (CiU) i Iniciativa per Catalunya/Esquerra Unida i Alternativa/Moviment d'Esquerres (ICV/EUiA/MES) han renunciat a presentar candidatura tot anunciant el seu suport a Escolà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada