dijous, 21 de febrer del 2019

Junts per Cerdanyola deixa la porta oberta davant l’anunci de Primàries


Primàries Cerdanyola ha decidit no presentar-se a les eleccions municipals



Junts per Cerdanyola ha anunciat en un comunicat que estan disposats a sumar efectius després que PrimàriesCerdanyola anunciés que no presentaran candidatura a les eleccions municipals del mes de maig. "Reiterem la nostra voluntat d’aconseguir la màxima unitat possible", assegura la candidatura encapçalada per Joan Sànchez.

Des de la seva formació, Junts per Cerdanyola ha destacat que tenen l'objectiu de ser una candidatura que uneixi persones de diferents àmbits i pensaments. Al sey manifest 'Per la unitat i el consens' asseguren que no renuncien "en cap cas a seguir treballant per la unitat dels diversos projectes que, amb una actitud generosa per part de tots, poden coincidir en la defensa d’uns determinats models de ciutat i de país.
En aquest sentit, des de Junts mostren especial simpatia per sumar forces amb les persones que han intentat tirar endavant la candidatura de Primàries Catalunya, nascuda de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). "Des de Junts volem recordar que les nostres portes són obertes a tota la ciutadania i, especialment, a aquelles persones que des de Primàries Catalunya ja han demostrat la seva disposició a treballar per una Cerdanyola i una Catalunya millors", expliquen. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada